×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم

gegli

persian live

زندگی ایرانی

× خوشحال میشم نظراتتونو درمورد مطالب پروفایلم بدونم
×

آدرس وبلاگ من

ara.goohardasht.com

آدرس صفحه گوهردشت من

goohardasht.com/rasmos

تپه باستانی مایجیشان و مجسمه های شگفت‌انگیزش (+عکس)

تپه باستانی مایجیشان و مجسمه های شگفت‌انگیزش (+عکس)

بودا
این تازه آغاز ماجرای معماگونه این تپه است، چراکه وقتی آنها از پله های قدیمی‌ و رنگ و رو رفته این تپه بالا می‌روند تازه وارد دنیای دیگری می‌شوند؛ دنیایی شگفت انگیز پر از....

بوداهای غول پیکر در حفره/ گزارش تصویری
تپه ای بزرگ و اسرارآمیز با پله هایی قدیمی‌ و طولانی؛ این اولین تصویری است که گردشگرانی که به شهر گانسو می‌روند با آن رو به رو می‌شوند. اما این تازه آغاز ماجرای معماگونه این تپه است، چراکه وقتی آنها از پله های قدیمی‌ و رنگ و رو رفته این تپه بالا می‌روند تازه وارد دنیای دیگری می‌شوند؛ دنیایی شگفت انگیز پر از مجسمه های بودا که هرکدام شان با شکل و شمایلی خاص درون یک حفره قرار گرفته اند. درحقیقت تپه مایجیشان که در شمال غرب چین قرار گرفته، به خاطر وجود بیش از 100 حفره بر دیواره هایش نظر باستان شناسان را جلب کرده و هر سال گردشگران زیادی فقط برای دیدن این حفره ها و مجسمه های بودای داخل آنها به این منطقه سفر می‌کنند.
 





تنها دلیلی که این تپه زیبا را به یکی از عجایب به جا مانده از دوران باستان تبدیل می‌کند، فقط وجود 194 حفره روی دیواره هایش نیست بلکه مایجیشان به خاطر 7200 مجسمه بودایی که در این حفره ها قرار گرفته اند مشهور شده است. تحقیقات باستان شناسان و محققان نشان می‌دهد که ساخت این بوداهای عظیم الجثه به دوران خاندان لاترکین یعنی بین سال های 384 تا 417 بعد از میلاد مسیح بازمی‌گردد.

این مجسمه های بودا نخسین بار در سال های 1952 و 1953 زمانی که یک گروه باستان شناس چینی برای انجام تحقیقات و مطالعات باستان شناسی راهی این منطقه شده بودند کشف شدند. پس از کشف حفره ها، تیم باستان شناسی اعداد خاصی برای شناسایی آنها درنظر گرفت که هنوز هم مورد استفاده قرار می‌گیرد و حفره ها را به دو قسمت 50-1# که شامل حفره های غربی و 191-51# که شامل حفره های شرقی تپه می‌شود تقسیم بندی کردند.

حفره های مایجیشان تنها مجسمه هایی هستند که در شمال غربی چین واقع شده اند و در مسیری که چین را به آسیای مرکزی متصل می‌کند قرار دارند. باستان شناسان به حفره هایی که به این شکل در دل تپه یا مکان هایی شبیه آن حفر می‌شدند، معبدهای حفهره ای می‌گویند. به عقیده باستان شناسان، پیش از اینکه آیین بودایی به چین راه پیدا کند، این حفره ها معبدهایی بود که مردم در آن خدایان گوناگون را پرستش می‌کردند. با آمدن آیین بودایی به چین که گفته می‌شود سنت های هندی و افغانی در آن بی تاثیر نبوده، حفره های مایجیشان به معماری مذهبی چینی تبدیل شدند.
 


دوشنبه 3 بهمن 1390 - 4:22:15 PM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم
نظر ها

http://www.gegli.com

ارسال پيام

سه شنبه 4 بهمن 1390   2:06:37 PM

salam jaleb bud merci gol pesarmovafagh bashid.

http://7aseman.gegli.com

ارسال پيام

سه شنبه 4 بهمن 1390   1:46:24 AM

salam behtar nist az ru webloga kopi nakoni va khodet matlab peyda koni in karo hame baladan nazaram dar morede webet onaie ke az ru webe man kopi karde budi vaghean ziba bud by

آخرین مطالب


رازهای زندگی


شب آخر


طبیعت عکس


چشم های زیبا-عکس


منظره عکس


هواپیما عکس باحال


2عکس باحال


عکس باحال


2اگه موبایل مجانی میخوای حوصله داشته باش تا اخرش بخون


اگه موبایل مجانی میخوای حوصله داشته باش تا اخرش بخون


نمایش سایر مطالب قبلی
آمار وبلاگ

139820 بازدید

102 بازدید امروز

16 بازدید دیروز

206 بازدید یک هفته گذشته

Powered by Gegli Social Network (Gohardasht.com)

آخرين وبلاگهاي بروز شده

Rss Feed

Advertisements